Εταιρεία

Η Μάρμαρα Θράκης ΑΒΕΕ στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις άνω των 30.000 m². Ο σύγχρονος εξοπλισμός μας και το άρτια εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό δίνουν στην εταιρεία τη δυνατότητα να παράγει δεκάδες χιλιάδες τετραγωνικά μέτρα μαρμάρου ανά μήνα, σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες και απαιτήσεις των πελατών και συνεργατών μας.

Για την εταιρεία μας ο άνθρωπος αποτελεί το θεμέλιο λίθο της επιτυχίας μας. Ξεκινώντας από τους λατόμους που παράγουν το φυσικό πέτρωμα, συνεχίζοντας με τους ανθρώπους μας που επεξεργάζονται το μάρμαρο δίνοντάς του τελική μορφή και καταλήγοντας σε εσάς που απολαμβάνεται και ζείτε μέσα από τα έργα μας.

Η πολύχρονη πείρα και η αγάπη μας για αυτό το φυσικό αγαθό σε συνδυασμό με την εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών μας, μας καθιέρωσε στο χώρο του μαρμάρου και έκανε γνωστή την εταιρεία μας σε πανελλαδικό και παγκόσμιο επίπεδο, όπου και εξάγουμε περισσότερο από το 50% της παραγωγής μας.

etaireia

Στόχοι

Στόχος μας είναι η επέκταση μας μέσω της ανάδειξης του Ελληνικού Μαρμάρου και άλλων πετρωμάτων σε όλο τον κόσμο

Αξίες

Η επιχείρηση μας βασίζεται σε σταθερές αξίες. Η αγάπη για το μάρμαρο και η ποιότητα των προϊόντων μας αποτελούν δύο από τις βασικότερες αξίες μας

Έμπνευση

Έμπνευση μας αποτελούν οι πελάτες μας καθώς επίσης και οι εργαζόμενοι της επιχείρησης μας που δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό, ώστε να σας παρέχουμε το καλύτερο δυνατό προϊόν

Όραμα

Το όραμα μας είναι η Thrace Marble να αποτελεί το ορόσημο του Μαρμάρου στην Ελλάδα αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο

Μετάβαση στο περιεχόμενο